Dobrodošli na internetsko sjedište Medicinskog fakulteta u Puli!

Ovo nije obična internetska stranica već prava komunikacijska platforma razvijena na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (Quilt). Ona će nastavnicima, djelatnicima, studentima i našim partnerima omogućiti kvalitetniju online suradnju povezivanjem različitih tehnologija koje već koristimo za nastavne, poslovne i druge potrebe rada i učenja u XXI. stoljeću te novim funkcionalnostima koje do sada nismo imali na webu. Za detaljnije informacije, pitanja ili sugestije molimo da se slobodno javite SRIC Helpdesku.

Novo: studentski intranet!

Na studentskom intranetu (https://student.unipu.hr) pronađite kolegije na koje ste trenutno upisani, pogledajte detaljne informacije o kolegiju, čitajte obavijesti, a na svakoj stranici kolegija imate i poveznicu prema e-učenje stranici kolegija (ako se koristi).


Medicinski fakultet u Puli...

Medicinski fakultet u Puli predstavlja se novom internetskom stranicom

Ivica Petrinić

Najnovija sastavnica našeg Sveučilišta dobila je svoju internetsku stranicu, a dostupna je na adresi https://mfpu.unipu.hr. Sadržaj stranice podijeljen je u rubrike - Znanost i istraživanje (u kojoj ćemo objavljivati informacije o svojim istraživanjima i organizaciji znanstvenih skupova), Za studente (rubrici u kojoj se nalazi službena Oglasna ploča Fakulteta i već upisani studenti pronalaze najvažnije informacije o studiju) te O fakultetu (pronađite osobne web-stranice nastavnika, kontakte Fakulteta i druge važne informacije o MFPU-u).

Najava 1. simpozija Medicinskog...

Najava 1. simpozija Medicinskog fakulteta u Puli "Personalizirana medicina" (Rovinj, 22.11.2019.)

Ivica Petrinić

Pozivaju se svi studenti i ostali zainteresirani da svojim prisustvom uveličaju sutrašnji 1. simpozij Medicinskog fakulteta u Puli koji će se održati u Rovinju, 22. studenoga 2019. u Domu kulture Grada Rovinja s početkom u 12 sati. Program simpozija preuzmite u nastavku.