Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ponuda stručne prakse

Ponuda stručne prakse na Malti
Obrazovna ustanova STAGE MALTA usmjerena na neformalno obrazovanje poziva studente da se odazovu na poziv za sudjelovanje u stručnoj praksi. Ustanova surađuje s više od 8.000 lokalnih subjekata: malteškim tvrtkama (bolnice, hoteli, financijske institucije, itd.), međunarodnim tvrtkama sa sjedištem na Malti (npr.: Deloitte, DHL), uredima lokalne samouprave (npr.: ministarstva i drugi vladini odjeli), nevladinim organizacijama (uglavnom koji se bave zaštitom okoliša i baštine). Radna praksa pokriva široka područja studija kao što su turizam, obrazovanje, komunikacije, marketing, prodaja, poslovna administracija, financije, HR, IT, grafički dizajn, dizajn interijera, inženjering, nekretnine, frizure i ljepota.
Sveučilište Almerija raspisalo...
Sveučilište Almeria (Španjolska) objavilo je poziv za Erasmus+ stručnu praksu za poziciju stručnog suradnika u Uredu za međunarodnu suradnju. Opis poslova odnosi se na prijem i pomoć oko međunarodnih studenata; podrška kod razvoja EU međunarodnih projekata; administrativni zadaci vezani uz procedure vezane uz dolazne i odlazne studenete u okviru međunarodnih programa razmjene; asistencija u organizaciji događanja. 
Stručna praksa u Španjolskoj -...
"Erasmus In School" je organizacija putem koje studenti mogu pronaći ponude za praksu u školama, jezičnim akademijama, vrtićima i ljetnim kampovima u Španjolskoj. Praksa se odvija u španjolskim gradovima Seville, Almería, Barcelona i Castellón de la Plana.  Ekonomska naknada iznosi 500-650 € neto/mjesečno. Dodatne pogodnosti jesu osigurano zdravstveno osiguranje, satovi španjolskog razgovora i besplatan ručak. Kandidati moraju imati razinu engleskog jezika C1. Prioritet će imati studenti koji dolaze iz područja obrazovanja, predškolskog odgoja, psihologije, nastave ili modernih stranih jezika.
Ponuda stručne prakse u Almeriji (rok...
Sveučilište u Almeriji (Španjolska) raspisalo je poziv za prijavu za Erasmus+ praksu, nudeći mogućnosti prakse za studente i nedavno diplomirane studente. Tematska područja stručne prakse su komunikacije, društvene mreže, podrška mobilnostima, internacionalizaciji, administracija, kadrovski poslovi.  Rok za prijavu je 15. lipnja, a uspješni kandidati trebali bi započeti praksu u rujnu 2021. godine. Trajanje prakse je između 3 i 12 mjeseci, a financijsku naknadu od 400 € mjesečno osigurat će Sveučilište Almería.
Online istraživačka praksa za...
Sveučilište Mykolas Romeris (Litva) poziva doktorande i mlade istraživače društvenih i humanističkih znanosti na internetsku istraživačku praksu koja će se održati od 3. do 7. svibnja 2021. godine.
ErasmusIntern.org predstavlja ponudu integriranog tržišta kojem je cilj okupiti pružatelje prakse i studente koji traže priliku za praksu u inozemstvu. ErasmusIntern.org dio je projekta STORY Erasmus studentske mreže (ESN) - neprofitne međunarodne studentske organizacije čija je misija predstavljati međunarodne studente pružajući im mogućnosti za kulturno razumijevanje i samorazvoj po principu "studenti pomažu studentima".
Sveučilište u Almeriji, Španjolska objavilo je natječaj za odrađivanje Erasmus+ stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji. Na natječaj se mogu prijaviti studenti na preddiplomskoj i poslijediplomskoj razini te nedavno diplomirani studenti zainteresirani za odrađivanje stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji.
Ponuda stručne prakse u Poljskoj
IT kompanija "WhitePress.pl" iz Poljske obavještava zainteresirane studente iz područja digitalnog marketinga o ponudi stručne prakse. Riječ je o internet platformi koja se bavi marketingom sadržaja. Klijenti kompanije su najveće marketing agencije u Poljskoj i Europi, a kompanija posluje i na stranim tržištima (Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunjska, Bugarska i Velika Britanija). Više informacija o kompaniji i ponudi dostupno je ovdje . 
IrRADIARE radi za tijela javne vlasti savjetujući ih o najboljim strategijama za postizanje dobrog puta teritorijalnog razvoja, a misija je pridonijeti održivom razvoju lokalnih teritorija sudjelujući u različitim europskim projektima. IrRADIARE poziva sve zainteresirane studente da se prijave u okviru Erasmus+ programa za odrađivanje stručne prakse upravo sa njima. Ovaj program pruža studentima šansu da poboljšaju ne samo komunikacijske, jezične i međukulturalne vještine, razumijevanje europskih poslova, već i vještine koje će budući poslodavci cijeniti.
Španjolska radna grupa nudi studentima niz mogućnosti stručne prakse u okviru programa Erasmus+ na Kanarskim otocima. Ibiza, Malta, Tenerifi, Fuerteventura, atraktivne su lokacije na kojima se nudi mogućnost odrađivanja stručne prakse u područjima odnosa s javnošću, animacije, sportske animacije te ostalih radnih mjesta u području uslužnih djelatnosti.