Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ponuda stručne prakse

Objavljen poziv studentima za stručnu...
Sveučilište u Almeriji objavilo je poziv za prijavu na Erasmus+ stručnu praksu, nudeći priliku redovnim studentima kao i onima koji su nedavno diplomirali stjecanje praktičnog iskustva.

Mogućnosti volontiranja/stažiranja za...
ARCHELON, neprofitna organizacija za očuvanje aktivna od 1983., svake godine provodi niz volonterskih projekata za zaštitu morskih kornjača i njihovih staništa u Grčkoj.

Otvoren poziv za stručnu praksu u...
Sveučilište na Malti otvorilo je javni poziv za prikupljanje prijava za obavljanje stručne prakse. Jedinstvena je to prilika za rad s međunarodnim timom na najvećem Malteškom festivalu znanosti i umjetnosti, istraživačkom časopisu THINK Sveučilišta na Malti, u udruzi Malteška komora znanstvenika te na drugim EU projektima koji imaju za cilj popularizaciju znanosti i pozitivan utjecaj kroz znanost!

Autor: Kristina Hlavati Bertoncelj
Studentska praksa u Italiji!
Talijanska agencija „Cultura e Dintorni“ smještena u regiji Puglia, objavila je natječaj za Erasmus+ studentsku stručnu praksu.  Agencija je posvećena upravljanju europskim projektima mobilnosti, posebno u okviru programa Erasmus +, Jamstvo za mlade; na praksu u poduzećima za mlade i tečaj za učitelje; za podršku radu za europske projekte, ali i za turističku promociju i unapređenje Puglie.

Ponuda stručnih praksi u području...
Organizacija ESPA nudi niz različitih stručnih praksi na području Ujedinjenog Kraljevstva (UK) te Irske. Stručna praksa najčešće se odrađuje u brzorastućim svjetski poznatim liderima koji brzo usvajaju nova različita tržišta. Student se susreće sa novim korisnim iskustvom i radnim procesima te svaka stručna praksa nudi različiti programa rada.

Ponuda stručnih praksi u području...
Organizacija ESPA nudi niz različitih stručnih praksi na području Ujedinjenog Kraljevstva (UK) te Irske. Stručna praksa najčešće se odrađuje u svjetski poznatim liderima koji brzo usvajaju različita tržišta. Student se susreće sa novim tehnologijama i proizvodnim procesima te svaka stručna praksa nudi različiti programa rada.

Dvije ponude stručne prakse za...
PONUDA 1: Telekomunikacije: Svjetski lider u ultra-jeftinoj fleksibilnoj elektronici sa sjedištem u Cambridgeu nudi stručnu praksu pod mentorstvom tima Radio Frequency Producea. Zadaci stručne prakse su karakterizirati nove RFID i Near Field Communication (NFC) proizvode u formatu oznaka, prema zahtjevima globalne standardizacije.

Autor: Ivica Petrinić
Ponuda stručne prakse u području...
Tvrtka za istraživanje i razvoj nudi stručnu praksu za studente koji još studiraju, ali za one koji su nedavno diplomirali. Stručna praksa sastoji se od rada na razvoju mikrobnih testova, a sami kandidati stekli bi iskustvo u mikrobiologiji, tehnikama imunotestiranja, uključujući bakterijsku kulturu, karakterizaciju antitijela i tehnologiju imunomagnetskog odvajanja. Radeći zajedno sa znanstvenicima istraživačima, kandidat će biti uključen u razvoj novih testova za bakterijske mete.

Ponuda stručne prakse za studente u...
Tvrtka se nalazi u Manchesteru, Engleska te je lider u kreiranju i dizajnu potrošačke elektronike i proizvoda na bežično napajanje, sada su u uzbudljivoj novoj fazi širenja svog već hvaljenog asortimana proizvoda. Kroz iskustvo stručne prakse pod mentorstvom, uspješni kandidat će biti uključen u proizvodnju shema koristeći Altium zajedno s pisanjem jednostavnog računalnog koda i određivanjem kako uklopiti dizajniranu elektroniku u mala kućišta, pod vodstvom iskusnih inženjera.

Dvije ponude stručne prakse u...
Tvrtka sa sjedištem u Belfastu nudi stručnu praksu pod mentorstvom u području digitalnog marketinga – grafički dizajn. Kroz stručnu praksu kandidat bi stekao iskustvo u poticanju interesa i svijesti  platformi tvrtke stvaranjem grafičkog sadržaja, videa, dokumenata, brošura, e-mail kampanja.

Pripravništvo - Uočavanje i...
Prilika za stjecanjem iskustva u organizaciji ESPA koja nudi besplatnu uslugu podrške za studente te nedavno diplomirane studente. Pripravništvo se sastoji u istraživanju vlastitog (hrvatskog) tržišta za rastuću i inovativnu tvrtku sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Istraživanje bi se moglo provoditi i na daljinu te se ostvaruje šansa nakon završetka istraživanja za stalno radno mjesto u tvrtki. Pod mentorstvom, student provodi sveobuhvatno istraživanje na svom nacionalnom teritoriju (Hrvatska), od veličine tržišta i uvjeta do konkurentskih cijena i zapošljavanja, kako bi pomogao poslovnom planiranju lansiranja u toj zemlji. Student bi bio dio mladog i živahnog tima istraživača iz cijele Europe u potpuno novom i modernom uredskom prostoru u centru grada Bristola.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Ponuda stručne prakse na Malti
Obrazovna ustanova STAGE MALTA usmjerena na neformalno obrazovanje poziva studente da se odazovu na poziv za sudjelovanje u stručnoj praksi. Ustanova surađuje s više od 8.000 lokalnih subjekata: malteškim tvrtkama (bolnice, hoteli, financijske institucije, itd.), međunarodnim tvrtkama sa sjedištem na Malti (npr.: Deloitte, DHL), uredima lokalne samouprave (npr.: ministarstva i drugi vladini odjeli), nevladinim organizacijama (uglavnom koji se bave zaštitom okoliša i baštine). Radna praksa pokriva široka područja studija kao što su turizam, obrazovanje, komunikacije, marketing, prodaja, poslovna administracija, financije, HR, IT, grafički dizajn, dizajn interijera, inženjering, nekretnine, frizure i ljepota.

Sveučilište Almerija raspisalo...
Sveučilište Almeria (Španjolska) objavilo je poziv za Erasmus+ stručnu praksu za poziciju stručnog suradnika u Uredu za međunarodnu suradnju. Opis poslova odnosi se na prijem i pomoć oko međunarodnih studenata; podrška kod razvoja EU međunarodnih projekata; administrativni zadaci vezani uz procedure vezane uz dolazne i odlazne studenete u okviru međunarodnih programa razmjene; asistencija u organizaciji događanja. 

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Stručna praksa u Španjolskoj -...
"Erasmus In School" je organizacija putem koje studenti mogu pronaći ponude za praksu u školama, jezičnim akademijama, vrtićima i ljetnim kampovima u Španjolskoj. Praksa se odvija u španjolskim gradovima Seville, Almería, Barcelona i Castellón de la Plana.  Ekonomska naknada iznosi 500-650 € neto/mjesečno. Dodatne pogodnosti jesu osigurano zdravstveno osiguranje, satovi španjolskog razgovora i besplatan ručak. Kandidati moraju imati razinu engleskog jezika C1. Prioritet će imati studenti koji dolaze iz područja obrazovanja, predškolskog odgoja, psihologije, nastave ili modernih stranih jezika.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Ponuda stručne prakse u Almeriji (rok...
Sveučilište u Almeriji (Španjolska) raspisalo je poziv za prijavu za Erasmus+ praksu, nudeći mogućnosti prakse za studente i nedavno diplomirane studente. Tematska područja stručne prakse su komunikacije, društvene mreže, podrška mobilnostima, internacionalizaciji, administracija, kadrovski poslovi.  Rok za prijavu je 15. lipnja, a uspješni kandidati trebali bi započeti praksu u rujnu 2021. godine. Trajanje prakse je između 3 i 12 mjeseci, a financijsku naknadu od 400 € mjesečno osigurat će Sveučilište Almería.

Online istraživačka praksa za...
Sveučilište Mykolas Romeris (Litva) poziva doktorande i mlade istraživače društvenih i humanističkih znanosti na internetsku istraživačku praksu koja će se održati od 3. do 7. svibnja 2021. godine.

ErasmusIntern.org predstavlja ponudu integriranog tržišta kojem je cilj okupiti pružatelje prakse i studente koji traže priliku za praksu u inozemstvu. ErasmusIntern.org dio je projekta STORY Erasmus studentske mreže (ESN) - neprofitne međunarodne studentske organizacije čija je misija predstavljati međunarodne studente pružajući im mogućnosti za kulturno razumijevanje i samorazvoj po principu "studenti pomažu studentima".

Sveučilište u Almeriji, Španjolska objavilo je natječaj za odrađivanje Erasmus+ stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji. Na natječaj se mogu prijaviti studenti na preddiplomskoj i poslijediplomskoj razini te nedavno diplomirani studenti zainteresirani za odrađivanje stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Ponuda stručne prakse u Poljskoj
IT kompanija "WhitePress.pl" iz Poljske obavještava zainteresirane studente iz područja digitalnog marketinga o ponudi stručne prakse. Riječ je o internet platformi koja se bavi marketingom sadržaja. Klijenti kompanije su najveće marketing agencije u Poljskoj i Europi, a kompanija posluje i na stranim tržištima (Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunjska, Bugarska i Velika Britanija). Više informacija o kompaniji i ponudi dostupno je ovdje . 

IrRADIARE radi za tijela javne vlasti savjetujući ih o najboljim strategijama za postizanje dobrog puta teritorijalnog razvoja, a misija je pridonijeti održivom razvoju lokalnih teritorija sudjelujući u različitim europskim projektima. IrRADIARE poziva sve zainteresirane studente da se prijave u okviru Erasmus+ programa za odrađivanje stručne prakse upravo sa njima. Ovaj program pruža studentima šansu da poboljšaju ne samo komunikacijske, jezične i međukulturalne vještine, razumijevanje europskih poslova, već i vještine koje će budući poslodavci cijeniti.

Autor: Ivica Petrinić
Španjolska radna grupa nudi studentima niz mogućnosti stručne prakse u okviru programa Erasmus+ na Kanarskim otocima. Ibiza, Malta, Tenerifi, Fuerteventura, atraktivne su lokacije na kojima se nudi mogućnost odrađivanja stručne prakse u područjima odnosa s javnošću, animacije, sportske animacije te ostalih radnih mjesta u području uslužnih djelatnosti.