Studiraj u Puli - na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli!

Iskustva i kompetencije koje se stječu studiranjem na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli prepoznate su na tržištu rada te pružaju studentu snalaženje u budućim poslovnim izazovima i sustavan razvoj karijere za cijeli život.

Od utorka 20. listopada nastava se u potpunosti održava na daljinu

Nastava na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli će se do daljnjega održavati na daljinu. U slučaju eventualnog poboljšanja epidemiološke situacije uvest će se ponovo hibridna, mješovita nastava. Studentima, koji zbog objektivnih razloga neće moći pratiti kontaktnu nastavu (zdravstvene teškoće, smještaj i sl.), bit će omogućena nastava na daljinu u realnom vremenu do kraja semestra. Sve vrste ispita do kraja semestra održavat će se za sve studente na isti način, na daljinu.

Uprava Sveučilišta


 

Brigitte Le Normand: Rijeka in Flux

Srijeda, 16. prosinca 2020., 18 sati

BigBlueButton virtual room (pri ulasku upišite svoje ime)

Brigitte Le Normand: Rijeka in Flux

Brigitte Le Normand, izvanredna profesorica povijesti na Sveučilištu British Columbia Okanagan, autorica studija o urbanizaciji i migracijama radnika u socijalističkoj Jugoslaviji te voditeljica projekta „Rijeka in Flux: granice i urbane promjene poslije Drugog svjetskog rata“, peta je gošća Zimskog semestra CKPIS-a. Održat će predavanje „Using technology to engage publics on complicated histories: the Rijeka in Flux app.“ kojim će predstaviti rad na interdisciplinarnom projektu te aplikaciju koja pomaže u razumijevanju povijesti Rijeke i omogućuje interakciju s prošlošću grada.

Više informacija: Događanja CKPIS-a

Photo by Prachatai https://www.flickr.com/photos/prachatai/49718934141/

U sklopu istraživanja čiji je opći cilj ispitati kako maske za lice djeluju na neke aspekte života građana Republike Hrvatske provodi se online anketiranje.

Molimo vas da izdvojite 15 minuta vremena kako bi ispunili ovaj sasvim anonimni upitnik:


Javne stranice za studente

Najvažnije obavijesti studenti nalaze na internetskoj stranici sastavnice na kojoj studiraju, u rubrici "Za studente".

Ured za studente i obrazovne programe

Obavijesti i kontaktne podatke Ureda za studente i obrazovne programe (referada) pronaći ćete na web stranici Ureda.

Intranet stranice za studente

Na studentskom intranetu pronađite kolegije na koje ste trenutno upisani, pogledajte detaljne informacije o kolegiju, čitajte obavijesti, a na svakoj stranici kolegija imate i poveznicu prema e-učenje stranici kolegija (ako se koristi).


 

Rektorovo obraćanje studentima za...

Rektorovo obraćanje studentima za početak akademske godine

Dominik Tomislav Vladić

Drage studentice i studenti,

S velikim oduševljenjem i optimizmom pozdravljamo početak nove akademske godine 2023/2024. Na pragu ove nove faze vašeg akademskog putovanja, srdačno vas pozdravljam ispred Sveučilšta i u svoje osobno ime.

Nova akademska godina otvara vrata ne samo novim saznanjima i iskustvima, već i prilikama za vaš osobni i stručni razvoj. Ova godina pruža svakom od vas temelj za istraživanje, učenje, inovacije i, iznad svega, za osobni rast. Pozivam vas da iskoristite sve prilike koje vam se nude, da pomaknete svoje granice i nastavite graditi svoj jedinstveni put prema akademskoj i životnoj izvrsnosti.

Rektorovo obraćanje zaposlenicima za...

Rektorovo obraćanje zaposlenicima za početak akademske godine

Dominik Tomislav Vladić

Drage kolegice i kolege,

S radosnim iščekivanjem dočekujemo početak nove akademske godine 2023/2024. Ispred Sveučilišta i u svoje osobno ime, želim vam uspjeh i svako dobro u novom zajedničkom iskoraku i putovanju prema akademskoj izvrsnosti. Prošla je godina donijela svoj dio izazova, no uz vašu neumornu predanost i stručnost, uspjeli smo ne samo prevladati prepreke, već i nastaviti s našom časnom misijom obrazovanja i istraživanja. Vaša je predanost bila temelj na kojem se naša akademska zajednica daljnje izgrađivala, i povodom toga imate moju punu zahvalnost. 

Više