Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Rektorovo obraćanje zaposlenicima za...

Drage kolegice i kolege,

S radosnim iščekivanjem dočekujemo početak nove akademske godine 2023/2024. Ispred Sveučilišta i u svoje osobno ime, želim vam uspjeh i svako dobro u novom zajedničkom iskoraku i putovanju prema akademskoj izvrsnosti. Prošla je godina donijela svoj dio izazova, no uz vašu neumornu predanost i stručnost, uspjeli smo ne samo prevladati prepreke, već i nastaviti s našom časnom misijom obrazovanja i istraživanja. Vaša je predanost bila temelj na kojem se naša akademska zajednica daljnje izgrađivala, i povodom toga imate moju punu zahvalnost. 

Svaka nova akademska godina donosi sa sobom novu priliku za osobni i profesionalni rast. Ova godina neće biti iznimka. Pozivam vas da iskoristite sve prilike koje dolaze s novom akademskom godinom, da nastavite s učenjem, istraživanjem i dijeljenjem znanja, kako bismo zajednički doprinijeli rastu i uspjehu našeg Sveučilšta, kao i osobnom razvoju svakog pojedinca unutar naše akademske zajednice. 

Osim toga, radujemo se novim suradnjama, projektima i inicijativama koje će obogatiti naše iskustvo i dodatno promicati našu misiju pružanja personaliziranog obrazovanja. Uz vašu podršku, optimizam i predanost, uvjeren sam da ćemo dostići nove uspjehe.

Želim vam inspirativnu, produktivnu i uspješnu novu akademsku godinu, ispunjenu osobnim i profesionalnim ostvarenjima.

Srdačno
Rektor
prof. dr. sc. Marinko Škare

Popis obavijesti