Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Sveučilište je ponosni nositelj HRS4R...

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli od sada je ponosni nositelj nagrade "HR Excellence in Research" za promicanje poticajnog i povoljnog radnog okruženja za istraživače u našoj instituciji.

"Strategija ljudskih potencijala za istraživače" (Human Resource Strategy for Researchers - HRS4R) podržava istraživačke institucije i financijske organizacije u provedbi Povelje i Kodeksa u svojim politikama i praksi. Provedba načela Povelje i Kodeksa od strane istraživačkih institucija čini ih privlačnijima istraživačima koji traže novog poslodavca ili domaćina za svoj istraživački projekt.

Europska komisija priznanjem "Nagrada za izvrsnost ljudskih potencijala u istraživanju" priznaje institucije koje postižu napredak u usklađivanju svojih politika ljudskih potencijala s 40 načela Povelje i Kodeksa, temeljenih na prilagođenom akcijskim planu /strategiji ljudskih resursa.

Sveučilište je sada u fazi implementacije, a kao i sve institucije priznate HR nagradom, ima rok od 24 mjeseca kako bi proveo aktivnosti navedene u Akcijskom planu, vodeći se ponovljenom interno provedenom istraživanju i ispunjenoj GAP Analizi i OTM-R Checklist-i.

Popis obavijesti