Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Upisi u akademsku godinu 2023./2024.

Natječaj za upis u I. godinu studija u akademskoj godini 2023./2024.

Objavljen Natječaj za upis u I....

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je Natječaj za upis studenata u prvu godinu sveučilišnih prijediplomskih studija, sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija, sveučilišnih diplomskih studija i stručnih prijediplomskih studija u akademskoj godini 2023./2024.

Više o uvjetima upisa možete pročitati u tekstu Natječaja:

Više informacija o svim studijima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli možete pronaći na popisu svih studijskih programa Sveučilišta.

Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student.

Dodatne provjere za upis na sveučilišni diplomski studij Sestrinstva

Prijave za sveučilišni diplomski studij Sestrinstvo započinju 1. srpnja 2023. putem mrežne stranice www.diplomski.studij.hr.

Kandidati koji se prijavljuju na diplomski studij Sestrinstva dužni su pristupiti intervjuu.

Kandidati su dužni popuniti obrazac prijave (Prijavni list za intervju) te priložiti:

  • dokaz o uplati troškova provođenja intervjua u visini od 53,09 € (400,00 kuna) na račun Medicinskog fakulteta; IBAN: HR1923600001101931377; model: HR00; poziv na broj primatelja 050005-OIB pristupnika, a kao svrhu navesti "troškovi provođenja intervjua"

Obrazac prijave i dokaz o uplati pristupnik dostavlja isključivo u skeniranom obliku (pdf datoteka) putem elektronske pošte: mfpu-diplomski-dodatneprovjere@unipu.hr.

Prijave bez traženih priloga neće se razmatrati.