Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Sveučilišna knjižnica u Puli javlja kako će osigurati posudbu neophodne građe koja nije online dostupna na način da se ista naručuje putem e-pošte (skpu@unipu.hr). Građu je moguće preuzeti od 11 do 13 sati na način da korisnik pozvoni na glavnom ulazu u zgradu knjižnice za (beskontaktno) preuzimanje građe na ulazu.

Studenti se mogu putem e-pošte obratiti i knjižničarima ogranaka Sveučilišne knjižnice koji rade pri sastavnicama Sveučilišta (vtoic@unipu.hr, ester.krznaric@unipu.hr, acatic@unipu.hr) za pomoć pri pronalaženju informacija, a nakon što ih oni upute na publikaciju koju posjeduje Sveučilišna knjižnica studenti putem e-pošte šalju knjižničarima u Sveučilišnu knjižnicu zahtjev za posudbu te dogovaraju način i vrijeme preuzimanja publikacije.

Iz SKPU-a obavještavaju nastavnike da se mogu obratiti ukoliko im je potrebna literatura za pripremu predavanja koja nije online dostupna, npr. mogu poslati zahtjeve za skenirnje određenih članaka iz časopisa, zbornika i drugih publikacija koje nisu dostupne online, te će im iste biti poslane putem e-pošte.

Izvor:

Popis obavijesti