Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Dragi roditelji i budući studenti, pozivamo vas da nam se pridružite na Informativnim danima koji se održavaju 14. lipnja 2022. od 17 do 19 sati u foajeu nove zgrade Fakulteta za ekonomiju i turizama "Dr. Mijo Mirković".

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli se po prvi puta održava Informativni dan za roditelje. S obzirom da su analize pokazale da pri izboru studija veliku ulogu imaju i roditelji, Sveučilište je odlučilo posebno informirati roditelje o svojoj širokoj lepezi studijskih programa te načinu i mogućnostima upisa. Na Sveučilištu se nadaju da će ovim događajem pomoći roditeljima budućih studenata sa korisnim informacijama i dilemama oko željenih studijskih programa.

Informativni dan otvoriti će prorektorica za studente i obrazovne programe svojim uvodnim obraćanjem, nakon čega slijedi obraćanje voditelja Ureda za studente. Predstavnici svakog fakulteta iz ponude Sveučilišta biti će dosutpni na punktovima uz predstavnike Ureda za studente i obrazovne programe, Studentskog zbora te Studentskog centra. U neposrednom kontaktu s nastavnicima i ostalim djelatnicima Sveučilišta, roditelji i budući studenti moći će razgovarati i postavljati pitanja.

S roditeljima su dobrodošli i budući studenti te svi zainteresirani.

Adresa: Preradovićeva 1/1, Pula (poveznica na Google mapu)

 

Popis obavijesti